Wel of geen Jumbo? Geef uw mening!

Wel of geen Jumbo? Geef uw mening!

Er is de laatste tijd een boel te doen natuurlijk over de Jumbo. Het wijkpanel moet de mening van de inwoners van Tinga vertegenwoordigen. Daarom is het belangrijk om te weten hoe de mensen in Tinga denken over dit, toch ingewikkelde, vraagstuk.

Daarom willen we iedereen vragen om deze enquête in te vullen. Het aantal vragen is beperkt en neemt een paar minuten van je / uw tijd.

Via de volgende link opent u de vragenlijst. U moet dan echter eerst uw naam en e-mailadres invoeren. Een minuutje later ontvangt u dan een link waarop u kunt klikken om de vragenlijst in te vullen. Geen link ontvangen? Controleer dan ook even uw map ‘ongewenste post’. Wij doen deze registratie om te voorkomen dat dezelfde mensen meermaals de enquête invullen en daarmee de resultaten beïnvloeden. We vragen hiervoor uw begrip.

De komende tijd zullen wij ook in de wijk te vinden zijn met (een zeer verkorte versie van) deze enquête. Heeft u de enquête al ingevuld op de website als wij u treffen? Geeft u dat dan bij ons aan en geef niet nogmaals uw mening op dat moment!

Bedankt voor het invullen!

Start de enquête (klik hierop)

Over de auteur

admin administrator

4 Reacties tot nu toe

antoinetGeplaatst op1:41 pm - nov 4, 2016

ja er moet wel een winkel blijven.want anders hebben we hier hellemaal niks meer zitten en ook voor de ouderen die hier in onze wijk wonen.

BarbaraGeplaatst op1:47 pm - nov 4, 2016

Wel een supermarkt. Het is jammer dat de gemeente en ook poeisz zo dwars ligt. En waarom slopen ze de oude school niet? Prachtige plek. Naast de hockeyvelden lijkt het te klein…..

ManuelaGeplaatst op6:48 pm - nov 7, 2016

WEL een jumbo houden hier in tinga

marianneGeplaatst op10:13 pm - nov 17, 2016

Graag wel een Jumbo houden in de wijk, maar wel wat doen aan de aanrijtijden en route door de wijk van de vrachtauto’s voor de bevoorrading, dit geeft overlast en gevaarlijke verkeerssituaties.

Geef een reactie