Inloopavond gemeente donderdag 9 feb

Inloopavond gemeente donderdag 9 feb

De inloopavond is inmiddels geweest, bekijk onze vaste pagina voor de laatste stand van zaken en de plannen:

https://www.wijkpaneltinga.nl?page_id=474

Afgelopen dinsdag heeft het College van B&W besloten akkoord te gaan met de vestiging van de nieuwe Jumbo Tinga op het sportpark én de nieuwbouw van 20 woningen op het grasveld naast De Spil.
Aanstaande donderdag 9 februari is er een inloopbijeenkomst in De Spil, van 17 tot 19 uur. Bewoners kunnen daar de plannen bekijken en vragen stellen. Als het goed is, ontvangt iedereen ook nog een uitnodiging in de brievenbus.
Het wijkpanel is het niet eens met de zeer korte termijn waarop deze informatie-avond is gepland en de zeer beperkte en ongelukkige tijd hiervan. We zullen uiteraard via de website en facebook alle bewoners uitgebreid informeren over de plannen. Ook zullen we zorgen dat ze ergens in de wijk ter inzage komen te liggen. We zijn wel blij dat er in elk geval weer beweging in lijkt te komen in deze langslepende kwestie.

Over de auteur

admin administrator

1 reactie tot nu toe

HansGeplaatst op9:42 pm - feb 7, 2017

Leuk!Hoe de gemeente met zijn inwoners omgaat.De mensen in de omliggende omgeving moeten alles van internet lezen.Ook wij en onze buren hebben GEEN brief gekregen over de zogenaamde inloopavond in de Spil.Bovendien zijn de inloopuren onder etenstijd zodat men wel weet dat er slechts een klein gezelschap zal komen opdagen?

Geef een reactie