Maandelijks archief 29 oktober 2019

Enquête plannen Spil-gebied

U bent naar de inloopmiddag geweest en heeft daar kennis genomen van de plannen. Of misschien was u niet in de gelegenheid, dan kunt u hier de plannen bekijken.

Nadat u de plannen bekeken heeft, willen wij heel graag uw mening horen. Wij willen graag de bewoners vertegenwoordigen maar dat kan alleen als wij hun mening weten.

Daarom hebben we een korte vragenlijst opgesteld.

Hoe kunt u die invullen?

  1. U klikt hieronder op de link naar de enquête
  2. U komt op een pagina waar u uw naam en e-mailadres moet invullen. De resultaten zijn volledig anoniem. Ook wij weten niet wie welke antwoorden heeft gegeven.
  3. U ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail met daarin een persoonlijke link naar de vragenlijst. Krijgt u de link niet direct? Controleer dan ook even uw spam-folder of de map ongewenste post.
  4. Klik op de link om de vragenlijst te starten. Als u de vragenlijst halverwege afbreekt, kunt u later met diezelfde link weer verdergaan waar u gebleven was.

Start met de enquête

Inloopmiddag/avond 29 oktober

Op 29 oktober organiseert de gemeente Súdwest een inloopavond voor de bewoners van Tinga. De avond is van 17 tot 19 uur.

De klankbordgroep, bestaande uit onder andere mensen van de gemeente, De Spil, Wijkpanel Tinga en een aantal direct omwonenden, is nu drie keer bij elkaar geweest. Op deze bijeenkomsten zijn diverse mogelijkheden bekeken voor de herinrichting van het gebied rondom De Spil.

De uitkomsten van deze bijeenkomsten worden gepresenteerd op 29 oktober. De avond wordt, zoals gezegd, georganiseerd door de gemeente en op dit moment is de exacte invulling van de avond ons ook nog niet bekend. Meer informatie daarover volgt dus nog.

Quiznight 2 november!

Voor het winnende team hebben we natuurlijk een leuke prijs! Wat precies, dat houden we nog even geheim!

Hebben jullie het beste, slimste en gezelligste quizteam? Geef je op en kom het laten zien!
Ook als je nog geen team hebt, is dat geen probleem. Geef je op en wij zorgen voor een team.
Eigenlijk is dat nog leuker, zo leer je ook andere buren kennen!

Meer informatie en opgeven, klik dan even door >>