Update rondom de supermarkt

Update rondom de supermarkt

De bewoners van de Molenkrite hebben het al gemerkt: de nachtelijke vrachtwagens zijn over. De Jumbo gaat om 8:00 uur open en het brood komt voortaan rond 7:00-7:30, wat een betere tijd is dan 04:00. Verder komt de vrachtenwagen met verse producten natuurlijk dagelijks en de grote vrachtwagen met houdbare spullen komt drie keer per week. Maar deze allemaal overdag.

Verder bereiken ons van verschillende kanten geruchten dat de Jumbo binnen een jaar verhuisd zal zijn. Momenteel hebben wij echter van geen enkele kant een bevestiging of ontkenning van deze plannen en is het ook maar zeer de vraag waar deze nieuwe winkel dan zou moeten komen, want aan de rand van Tinga, bij de sportvelden, is niet zo heel veel plek meer over voor een winkel en een parkeerplaats. Maar zodra er meer bekend is zullen we dat laten weten.

Het standpunt van het wijkpanel is dat wij een winkel willen houden in de wijk en dat bevoorrading en bezoekers voor zo weinig mogelijk overlast zorgen. Dus een winkel bij de ingang van de wijk is de beste oplossing, mits het allemaal past en niet leidt tot overlast voor de bewoners aldaar. Ook is het verkeer over de Lemmerweg een aandachtspunt, want de rotonde staat ook nu al geregeld wat vast. En een druk-bezochte supermarkt aan de rand zal wel zorgen voor extra verkeer. Dit heeft allemaal onze aandacht en we zoeken de beste oplossing voor Jumbo en de wijk.

Over de auteur

admin administrator

Geef een reactie